ساخت وبلاگ حرفه ای خرید بک لینک
بستن تبلیغات [X]
ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میریستات

2017-08-27
11:19:
4: تعداد بازدید

ایزوپروپیل میریستات

نام های دیگر: ایزوپروپیل استات، متیله اتیل استر، اتوکسی پروپان، پروپیل استات، متيل اتیل اتانات، ایزوپروپیل میراستات
فرمول شیمیایی: C17H34O2
بسته بندی: بشکه  175 کیلویی
کاربرد: صنایع آرایشی، دارویی

ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میراستات (به انگلیسی: Isopropyl acetate) یک ترکیب شیمیایی است که استر ایزوپروپانول و اسید میراستیک است. این ماده در محصولات آرایشی و داروهایی که خاصیت جذب خوبی دارند و برای پوست مطلوب هستند استفاده می شود و سازگار با اکثر سورفاکتانتها است. این محصول به عنوان یک تقویت کننده پوست عمل می کند. با توجه به ویسکوزیته و چگالی کم آن، دارای قابلیت پخش بالا است. ایزوپروپیل میریستات به عنوان یک عامل ضعیف یا به عنوان یک مرطوب کننده در محصولات زیبایی معمول استفاده می شود. این یک روغن مصنوعی است که در واقع "چرب" و یا احساس چربی در برخی از لوسیون ها و کرم ها را کاهش می دهد، در حالی که در جذب کمک می کند.

کاربرد ایزوپروپیل میراستات

کاربرد ایزوپروپیل میریستات

این محصول در کرم، لوسیون، کرم دست، شامپو، ژل دوش، برداشتن آرایش استفاده می شود.

• نرم کننده و عامل حفظ رطوبت
• عامل تغلیظ کننده و روان کننده
• دارای دانسیته و ویسکوزیته ی پایین
• از بین برنده ی حالت چربی پوست
• مورد استفاده در صنایع دارویی برای درمان شپش سر از طریق حل کردن موم که اکسیکلت های شپش سر را پوشش می دهد، با کم شدن آب بدن آنها را خواهد کشت.
• به عنوان یک حلال در مواد عطر استفاده می شود.
• همچنین در روند حذف پروتز آرایش استفاده می شود.

سایر:

مشاهده لیست کامل مواداولیه ارایشی بهداشتی

ایزوپروپیل میریستات  ایزوپروپیل میریستات چیست  کاربرد ایزوپروپیل میریستات  ایزوپروپیل پالمیتات  ساختار ایزوپروپیل  اکتیل دودکانول چیست

Tags:

ارسال نظر برای این مطلب

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
نحوه ارسال :
کد امنیتی :


تمامی حقوق این وب سایت متعلق به کادمیم است. | طراح قالب: آوازک